Ugron Zsolna író volt a vendége a Dunaújvárosi Egyetem Könyvtár és Információs Központ író-olvasó találkozójának 2017. május 25-én, csütörtökön.

2017. áprilisában „roadshow”- keretében a Szent István Egyetemen mutatták be a Dunaújvárosi Egyetem HASIT programját. Május 25-én a Szent István Egyetem képviselői látogattak el Dunaújvárosba, hogy további információkat kapjanak a Hallgatói Sikerességet Támogató Programmal kapcsolatban.

Ismét a Dunaújvárosi Egyetem adott otthont a MAGÉSZ XIV. Acélszerkezeti Konferenciának 2017. május 25-én, csütörtökön. A rendezvényen szakmai előadásokat hallhattak az érdeklődők, többek között az acélipar újdonságairól.

Szeretnél gyakorlatot szerezni? Egyedülálló és modern autóipari technológiákat megismerni? Akkor várjuk a jelentkezésed heti 4 napos gyakorlatra!

A Dunaújvárosi Egyetemen 2017. május 17-én megrendezett intézményi Tehetség nap konferencián összesen 8 szekcióban 63 előadást hallgathattak meg az érdeklődők, a 77 előadó munkájában, 33 témavezető segédkezett.

Ezúton tisztelettel meghívom Magyar Rektori Konferencia soron következő plenáris ülésére, amely 2017. május 31-én 15.00 és 17.30 között kerül megrendezésre Dunaújvárosban, a Dunaújvárosi Egyetem Sport- és Rendezvénycsarnok konferenciatermében.