Több rangos kitüntetést és díjat kaptak a Dunaújvárosi Egyetem vezetői és oktatói az elmúlt időszakban. Az elismerések a közös és kitartó munka eredményét tükrözik.

Bonis Bona – A nemzet tehetségeiért díjjal tüntették ki, dr. Kővári Attilát a Dunaújvárosi Egyetem Természettudományi és Környezetvédelmi Tanszék tanszékvezetőjét.

A Magyar Honvédség képviseletében, Szűcs Imre ezredes, a Magyar Honvédség Katonai Igazgatási és Központi Nyilvántartó Parancsnokság Parancsnoka "A toborzó munka kiemelkedő támogatásáért" emléklapot adományozott dr. habil András István a Dunaújvárosi Egyetem rektorának.

A Magyar Egyetemi - Főiskolai Sportszövetség Elek Ilona emlékéremben részesítette, dr. habil András Istvánt a Dunaújvárosi Egyetem rektorát.

Rendhagyó online komplex természettudományi és matematikai versenyt rendezett a Dunaújvárosi Egyetem nyolcadikos általános iskolai diákoknak és középiskolásoknak.

A Dunaújvárosi Egyetem hat mérnökinformatikus/gazdaságinformatikus hallgatója látogatott el a Szabadkai Műszaki Főiskolára a Makovecz Program keretében.