2018. január 18-20. között vár minden érdeklődőt a 18. Educatio Nemzetközi Oktatási Szakkiállítás a Hungexpo "G" csarnokában!

Jelentős pénzdíjazású mobilalkalmazás-fejlesztő versenyre hívja a felsőoktatási hallgatókat a Nemzeti Infokommunikációs Szolgáltató Zrt. és a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem. A verseny célja, hogy támogassa a programozók legújabb generációját, akikben megvan a mobilalkalmazások fejlesztéséhez szükséges újszerű, kreatív szemlélet és nyitott hozzáállás.

A felvételi eljárásról, a pályaválasztás dilemmáiról és a felsőoktatási tanulmányok finanszírozási lehetőségeiről is szó lesz a Diákhitel Központ által szervezett felvételizők hétvégéjén, január 13-14-én.

 

2018. január 31-ig van lehetőséged keresztfélévben jelentkezni a Dunaújvárosi Egyetem által meghirdetett szakirányú tovább képzési szakokra!

Átlépte az ötezret a Dunaújvárosi Egyetem Facebook-oldalának rajongó tábora. A legnagyobb közösségi médium felületén folyamatosak a hírek és információk, a felsőoktatási intézménnyel kapcsolatban.