A költészet napja alkalmából a képviselő asszonyt verssel köszöntötték az egyetem külföldi hallgatói

Még 2016 decemberében, Ary Tamás a FIDESZ Vidékfejlesztési és környezetvédelmi kabinet, Fenntartható fejlődés munkacsoport kabinettitkára és dr. Falus Orsolya főiskolai docens közreműködésének köszönhetően, Bartos Mónika országgyűlési képviselő asszony a Parlamentben látta vendégül a Dunaújvárosi Egyetem oktatóiból és külföldi hallgatóiból álló delegációját. Most, viszonzásként Bartos Mónika és Ary Tamás látogatott el az egyetemre.

A vendégeket az oktatási intézmény külföldi hallgatóinak egy csoportja a költészet napja alkalmából, egy magyar nyelvű vers előadásával lepték meg, illetve egy fotómontázzsal, mely a tavaly decemberi parlamenti látogatásról készült, s melyre a fiatalok saját nyelvükön írták rá a köszönöm szót.

A vendégeket fogadta dr. András István a Dunaújvárosi Egyetem rektora, dr. Rajcsányi-Molnár Mónika oktatási és általános rektorhelyettes és dr. Palotás Béla tudományos és kutatási rektorhelyettes is. Bartos Mónika és Ary Tamás megbeszélést folytatott az egyetem vezetőségével, majd részt vett egy kampusztúrán, ahol megismerkedhettek a felsőoktatási intézmény infrastruktúrájával és mindennapjaival.