HTE Diplomaterv és Szakdolgozat Pályázat, Bsc. kategória, 3. hely.

 

 

Harmadik helyezést ért el országos, rangos megmérettetésen Szabó Benedek Áron a Dunaújvárosi Egyetem Mérnökinformatikus hallgatója, a pályázat keretein belül létrejövő versenyen. Szakdolgozatának címe a „Gépi tanulás-vezérelt képfelismerő iOS alkalmazás fejlesztése” volt.

Konzulensei: Dr. Katona József, Szabó Sándor

 

A HTE az innováció ösztönzése és fontosságának tudatosítása érdekében diplomaterv és szakdolgozat pályázatot hirdetett magyarországi felsőoktatási intézményben tanulmányait folytató végzős hallgatók részére.

A pályázat az alábbi három kategóriában kerül kiírásra:

  • A kategória: intézmények MSc programjában vagy osztatlan egyetemi képzésében résztvevő végzős hallgatók
  • B1 kategória: intézmények BSc programjában résztvevő végzős hallgatók
  • B2 kategória: intézmények BProf programjában résztvevő végzős hallgatók

 

A kategóriák dobogósai és az IEEE ComSoc különdíjas elismerő oklevélben részesülnek, valamint az első helyezettek között a pályázat támogatói által felajánlott, összesen 230.000 Ft pénzdíj került kiosztásra a pályázat díjátadó ünnepségén. A díjazottak névsorát a HTE honlapján is közzétettük. Továbbá a HTE felajánlott 1 éves ingyenes HTE tagságot a kategóriák díjazottjainak és az IEEE ComSoc különdíjasnak, és lehetőséget biztosít a legjobb pályaművek szerzőinek a dolgozatukból készült kivonat publikálására a HTE által gondozott kiadvány formájában.

 

 

 

forrás: hte.hu