A diákok előadások keretében ismerhetik meg képzéseinket és lehetőségeiket jövőbeli hallgatóként.

 

 

A 2022-es év első állomásán szeptember 22-én járt a csapat, a pusztaszabolcsi Dunaújvárosi SZC Szabolcs Vezér Technikumában. Az idei évben is fontos az Egyetem számára, hogy az érdeklődők személyesen is új ismeretekkel gazdagodhassanak intézményünkkel kapcsolatban.

 

 

 

Ezt követte a dunaföldvári Magyar László Gimnázium szeptember 28. és 30. napján. Ahogy mindig, a prezentáció most is remek hangulatban telt, a hallgatóság változatos kérdésekkel mutatta ki érdeklődését az Egyetemen rendelkezésre álló különböző képzések iránt.

 

 

Ebben az időszakban sor került még előadásra a sárbogárdi Petőfi Sándor Gimnáziumban is szeptember 29-én. A roadshow híreiért kövessétek továbbra is a Dunaújvárosi Egyetem felületeit!

 

 

A beiskolázási csapat ezt követően Salgótarjánban járt, október 5-én a Nógrád megyei „Pályaválasztási Kiállítás 2022” rendezvénysorozat keretein belül megvalósult karrierbörzéjén.

 

 

 

A kezdeti időszakot Kunszentmiklóson zárták a kollégák a Virágh Gedeon Technikumban október 7-én.

 

 

Ezen a héten Székesfehérváron és Pakson találkozhattok a Dunaújvárosi Egyetemmel.

 

További információ a 2022/2023-as felvételi időszakról a linkre kattintva elérhető: https://www.uniduna.hu/felveteli-2022