A Kollégiumi Napon a MEFS által meghirdetett „Legizmosabb Egyetem” programon is részt vehettek az érdeklődők. Kettő, illetve négy kilogramm súlyú logózott kettlebellel a promóciós padlómatricán lévő lábnyomra állva, a kettlebelt két kézzel emelve kellett minél több guggolásból felállást végezni.

 2017. május 15-én kisorsoltak három szerencsés hallgatót, akik egy-egy 10.000 Ft-os Decathlon sportszerutalvánnyal gazdagodtak. Kalocsai Imre, Dobák Levente és Velez Donát vették át a nyereményeket. A nyereményeket Balogh Bertalan a Dunaújvárosi Egyetem Diák Sport Egyesület elnöke adta át a hallgatóknak.

„Nagyon örültem ennek a versenynek, hiszen rendkívül fontos az edzés. A mai világban, amikor a legtöbb dolgot a számítógép előtt csináljuk ülve, létfontosságúvá vált a rendszeres testmozgás. – nyilatkozta Dobák Levente.

„Nagyon jól éreztem magam a Kollégiumi nap keretein belül megrendezett programokon. Külön hatalmas élmény, hogy én lehetek az egyik szerencsés, aki egy ajándékutalvánnyal gazdagodott! – mondta Velez Donát.

„Köszönöm magam és nyertes társaim nevében a lehetőséget és a velejáró izomlázat. Nagyon jó kezdeményezésnek tartom a Legizmosabb Egyetem megmozdulást. Örömmel tapasztaltam, hogy egyetemünkön is sok érdeklődőt mozgatott meg." – tette hozzá lelkesen Imre.

 

Mindhárom hallgatónknak gratulálunk!