Dr. Bárkányi Pál, az Informatikai Intézet főiskolai docense két előadás tart Webveszély címen 2017.05.02-án, a Dunaújvárosi Egyetem A.09-es előadójában.

 

Minden napunk részévé váltak a számítógépek, telefonok, tabletek, okos eszközök, melyeken keresztül folyamatosan elérjük az Internetet. Az Internet használata a munkahelyünkön megszokott, odahaza a családi elfoglaltságok egyik nem kívánt része. Már az általános iskolás gyerekeket, középiskolásokat is meg kell tanítani az Internet használatára, hogy ismerjék és helyesen kezeljék, illetve képesek legyenek eldönteni mi a helyes és mi nem.
Dr. Bárkányi Pál főiskolai docens előadása hasznos lehet kicsiknek és nagyoknak egyaránt, hogy ne tévedjenek el az internet útvesztőjében. A 60-90 perces prezentáció garantáltan tud még a legtapasztaltabbaknak is új és hasznos információkat nyújtani, mely megóvja a napjainkban zajló internetes kellemetlenségektől.
Az előadások célja azon ismeretek bővítése, amivel a diákok és a szülők képessé válnak felismerni és megelőzni az Internet használata során fellépő támadásokat és veszélyeket.