A Dunaújvárosi Egyetem képzései magas színvonalúak és piacképes diplomához vezetnek. Jelölj bennünket első helyen, hogy biztosan ne maradj le! Egy adott diploma értékét mindig annak piacképessége mutatja meg. Épp ezért a Dunaújvárosi Egyetem képzéseit úgy alakította ki, hogy azok magas színvonalon, értékálló tudást biztosítsanak, folyamatosan a munkaerőpiac igényeihez igazodva, így ma már duális képzésre is jelentkezhetsz.

Erre legjobb példa a már végzett hallgatók visszajelzései:

Hüsnü Yesirci (Turkey):
Az egyetemi tanulmányimat végig a kíváncsiság a pozitív energia és a lelkesedés jellemezte Először is a Dunaújvárosi Egyetem campusa minden igénynek megfelelő, modern hely. Az egyetem oktatói mindannyian azt szeretnék, hogy a hallgatók jól teljesítsenek, és segítik is őket abban, hogy ki tudják hozni magukból a maximumot. A Dunaújvárosi Egyetem rengeteg lehetőséget tartogat a hallgatók számára, hogy fejlesszék önmagukat, és megszerezzék azt a speciális képzettséget, amire szükségük lehet. Másodszor, a professzorok magasan képzettek, így lehetőségem volt rengeteget tanulni.Az egyetemen fontos a hallgatói szempontok előtérbe helyezése, ezért nem hagyják őket lemorzsolódni.
Egy kicsit rólam: Miután lediplomáztam Dunaújvárosban, rengeteg ajánlatott kaptam például: autóipar, energia és telekommunikációs szekcióban. Néhány ajánlatot Magyarországról néhány pedig Németországból érkezett. A lehetőségeket vettem figyelembe. Szükségem volt egy helyre, ahol kamatoztatni tudom a tudásom, fejleszteni tudom önmagam, és remek tapasztalatokat tudok gyűjteni profi vezetőktől. Végül egy projekt menedzser tanácsadó cég mellett döntöttem. Projekt koordinátorként kezdtem el dolgozni a cégnél ahol jelenleg is alkalmazásban állok.

Ne feledd! Jelentkezési határidő 2017. február 15. Dunaújvárosi Egyetem! Élj! Tanulj! Szórakozz!