A Dunaújvárosi Egyetem képzései magas színvonalúak és piacképes diplomához vezetnek. Jelölj bennünket első helyen, hogy biztosan ne maradj le! Egy adott diploma értékét mindig annak piacképessége mutatja meg. Épp ezért a Dunaújvárosi Egyetem képzéseit úgy alakította ki, hogy azok magas színvonalon, értékálló tudást biztosítsanak, folyamatosan a munkaerőpiac igényeihez igazodva, így ma már duális képzésre is jelentkezhetsz.

Erre legjobb példa a már végzett hallgatók visszajelzései:

Gruber György: „Számomra a diploma megszerzése fontos momentum volt, bár a munkámat illetően előtte is volt előéletem, nem feltétlenül az elhelyezkedéshez volt szükséges számomra a végzettség megszerzése. Sok esetben az ember rá van kényszerítve az élet által, hogy megszerezzen egy végzettséget, ha boldogulni akar. Általában legtöbben magukért teszik meg, hogy 35 évesen visszaülnek az iskola padba, de részemről ez egy ígéret is volt, melyet Édesanyámnak tettem és az ígéreteket azért teszi az ember, hogy betartsa azt. Mindazon által rengeteg hasznos dolgot is tanultam a Dunaújvárosi eltöltött időszak alatt, amiből nagyrészt a Projektmenedzsment és ahhoz tartozó, kapcsolódó menedzsment tárgyakból tudtam a mai napig a legtöbbet hasznosítani, nem kisebb hangsúlyt fektetve a logisztika építőipari vonatkozásaira, illetve a minőségbiztosításra. Újra beköltözött az életembe az elvárás, a rendszeres teljesítés, a bizonyítás egy olyan területen, ahol nem az anyagi javak mozgatják a mindennapokat, hanem az elismerés és a megbecsülés. Őszintén megmondom, élveztem az eltöltött éveket, nagyon jól éreztem magam a főiskolán és köszönettel tartozom sok embernek, tanároknak, barátoknak, de kiemelten a szakdolgozati Mentoromnak és Édesanyámnak, akik egész idő alatt támogattak és bíztak bennem.

A diploma megszerzése előtt is sok és komoly munkákkal büszkélkedhettem, de azt követően még tágabbra nyílt előttem a piac építőipari szegmense. Sikerült nagy és komoly beruházásokban részt vennem, mind kivitelezésben, mind mérnöki tevékenységben, a szokásos általános projekteken kívül a hulladékgazdálkodás területén és erőművi környezetben is, ahol a megszerzett tudásomat bőven tudtam kamatoztatni. Jelenleg is több különböző céggel dolgozom, ahol szerteágazó munkám révén nagyon jól tudom hasznosítani a tanultakat és a megszerzett tapasztalataimat egyaránt. Nagy hangsúly tevődik a logisztika, szervezés, projektirányítás hármasra, és ezáltal a komplex látásmódra, illetve a kommunikációra, amit főként ebben az intézményben sajátítottam el.”

Ne feledd! Jelentkezési határidő 2017. február 15. Dunaújvárosi Egyetem! Élj! Tanulj! Szórakozz!