A Dunaújvárosi Egyetem képzései magas színvonalúak és piacképes diplomához vezetnek. Jelölj bennünket első helyen, hogy biztosan ne maradj le! Egy adott diploma értékét mindig annak piacképessége mutatja meg. Épp ezért a Dunaújvárosi Egyetem képzéseit úgy alakította ki, hogy azok magas színvonalon, értékálló tudást biztosítsanak, folyamatosan a munkaerőpiac igényeihez igazodva, így ma már duális képzésre is jelentkezhetsz.

Erre legjobb példa a már végzett hallgatók visszajelzései:

Gyenge Alexandra: „A Dunaújvárosi Főiskolán két szakot is sikeresen elvégeztem, végül a második szakommal helyezkedtem el, (minőségirányítás). 2015 januárjában államvizsgáztam. A szakmai gyakorlatomat a Philips IPSC Tamási Kft-nél töltöttem, ahol a gyakorlatom letelte után állást ajánlottak, mint beszállítói minőségbiztosítási technikus.
Tanulmányaim alatt számos területen volt szerencsém kipróbálni magam és széles ismeretanyagra és tapasztalatra volt lehetőségem szert tenni. Többek között főszerkesztő lehettem az intézményi újságnál, a Gazdálkodástudományi szakkollégium alelnöki posztját tölthettem be, valamint elnyertem a rektori elismerés mellett a köztársasági ösztöndíjat is.”

Ne feledd! Jelentkezési határidő 2017. február 15. Dunaújvárosi Egyetem! Élj! Tanulj! Szórakozz!