Lépésről-lépésre a sikeres felvételiért!

1. Lépés Regisztrálj a www.felvi.hu honlapra, kattints a Felvételi, majd az E-felvételi menüpontra

2. Lépés Az E-felvételi után válaszd az „Általános eljárás” (2017. szeptemberben induló képzések) belépést, majd arra az e-mail címre, amivel regisztráltál, kapsz egy E-felvételi biztonsági kódot, amivel be tudsz lépni a saját felvételi oldaladra.

3. Lépés Töltsd fel az adataidat, majd a „jelentkezés felvétele” pontnál válaszd ki, hogy Dunaújvárosi Egyetem, és a tovább gombbal jelöld meg azt a szakot, ahol tanulni szeretnél szeptembertől. Töltsd fel a meglévő dokumentumaid képeit (érettségi bizonyítvány, középiskolai bizonyítvány, nyelvvizsga, szakirányú OKJ-s bizonyítvány, sporteredmény, diploma másolat). Amennyiben valamelyik dokumentumodat 2017. február 15. után szerzed meg, akkor 2017. július 12-ig feltöltheted.

4. Lépés Fizetés menüpontban megnézheted, hogy kell-e fizetned felvételi eljárási díjat. Amennyiben három helyet jelölsz meg, akkor azt díjmentesen teheted meg. Minden további hely 2000 forintba kerül. A fizetés történhet bankkártyával vagy átutalással.

5. Lépés Utolsó lépés az ellenőrzés és hitelesítés. Ezt meg kell tenned 2017. február 15-ig. Amennyiben az ellenőrzésnél nincs hiba, akkor a hitelesítés történhet ügyfélkapun keresztül, vagy hitelesítő adatlap postai visszaküldésével. A hitelesítő adatlap postára adás határideje: 2017. február 23.