Elérkeztünk a mesterképzéseinkhez, melyeknél elsőként a tanári mesterszakokat hoztuk el nektek! Ha Te is ezt a szakot választotta a felvételi során, mutatjuk, miért érdemes a Dunaújvárosi Egyetemet jelölni az első helyen!

Mesterképzési szakokra azok jelentkezhetnek, akik már valamilyen releváns alapképzési diplomával rendelkeznek. Tehát olyan érdeklődők jelentkezését várjuk, akik informatikai, mérnöki vagy műszaki területen szereztek diplomát. Azoknak is van lehetőségük beadni jelentkezésüket, akik nyelvvizsga nélkül vették át a diplomájukat.

A képzési idő félévekben és az összegyűjtendő kreditek száma a szakmai tanárképzés különböző formái szerint eltérő lehet, melynek félévenkénti száma 2 és 4 között mozoghat.

Erről – és minden egyéb információról - pontosabban a https://uniduna.hu/tanari-mernoktanari-mesterszakok honlapon lehet tájékozódni.

Figyelem! A felvételi jelentkezés során megjelölt 2 féléves / 4 féléves képzési idő a jelentkező alapvégzettségei (és igazolásul beküldött dokumentumai) függvényében módosulhat, a képző intézmény ezt a felvételi határozatban a jelentkező számára jelzi!

 

Mutatunk még pár indokot, miért érdemes a Tanári-mérnöktanári mesterképzések egyikét a Dunaújvárosi Egyetemen választani:

  • Több mint 50 éves múlt a szakmai pedagógusképzésben: szakoktató képzésben, mérnöktanár-képzésben, pedagógus továbbképzésben.
  • Szakvizsgás képzéseinken helyben tud továbbtanulni, megalapozhatja tudományos tanulmányait. (További információ itt.) 
  • Elismerjük és tanulmányaiba beszámítjuk korábban megszerzett munkatapasztalatait és más képzések során elsajátított ismereteit, amellyel akár a képzési idő is rövidíthető.
  • Lehetőség van államilag támogatott képzésre is, amennyiben annak kereteit még nem merítette ki a hallgató.
  • Nálunk nincs megkülönböztetés a nappali és a levelezős hallgatók között. Nagy hangsúlyt fektetünk utóbbi hallgatóinkra, hiszen a munka mellett nekik még nehezebb az egyetemi tanulmányok elsajátítása. Mi, – a családias környezet révén – mindent megteszünk azért, hogy sikeres legyen tanulmányaiban. Félévente akár 7-8 szabadnappal el tudja végezni a levelezős hallgató a szemesztert.
  • A Diplomás Pályakövetési Rendszer adatai szerint mind a jövedelmek, mind a foglalkozások vertikális illeszkedése alapján, a pedagógusképzésben az egyik legjobb pozíciót foglaljuk el a hazai felsőoktatási intézmények között! (További információ itt.) 
  • Nemcsak a közoktatás, hanem a vállalatok számára is képezzük oktató mérnökeinket!
  • A felvételi vizsgát úgy alakítottuk ki, hogy az, a jelentkező szakmai motiváltságát, gyakorlatias előismereteit tükrözze. (További információ itt.) 

 

Ha még nem tetted, módosíts Te is sorrendet és jelöld a Dunaújvárosi Egyetemet az első helyen!

Az„EFOP-3.4.4-16-2017-00022 MTMI szakok népszerűsítése a Dunaújvárosi Egyetemen és vonzáskörzetében” projekt támogatásával!