Reméljük, senki nem felejtette el, hogy a sorrendmódosítás még javában tart, így elhoztuk a következő alapképzésünket, mely ezúttal nem más, mint a Műszaki menedzser szak!

Ezen alapképzésünk 7 féléves és már 280 pont elérésétől van lehetőség bekerülni önköltséges képzésre, ahol nálunk a legalacsonyabb a képzési költség (210 000 Ft/félév), az államilag támogatott képzéshez pedig 320 pont szükséges.

Az alapképzések mindegyikére való bekerüléshez szükség van egy emelt szintű érettségi bizonyítványra (ez alól kivételt képez a másoddiplomás jelentkezés). Ha azonban valaki már rendelkezik egy FOSZK képzéses oklevéllel, akkor emelt szintű érettségi nélkül tud bekerülni és a pontszámítás is a hagyományostól eltérő módon zajlik ez esetben.

A Műszaki menedzser alapképzéshez az alábbi emelt szintű érettségiket tudjuk elfogadni: matematika, biológia, fizika, informatika, kémia, történelem, kereskedelem, marketing, gazdasági ismeretek, szakmai tárgy

Olyan tantárgyakat tanulhatsz ezen a képzésen, mint:

  • üzleti statisztika,
  • szerkezeti anyagok technológiája,
  • környezetvédelem és ökológia,
  • termékmenedzsment és értékelemzés,
  • logisztikai menedzsment,
  • SAP termelésirányítás alkalmazási projekt

Mutatunk még pár indokot, miért érdemes a Műszaki menedzser képzést a Dunaújvárosi Egyetemen választani:

  • Veled együtt építjük a karriered! Műszaki menedzser hallgatóink előtt kiváló karrier lehetőségek állnak, hiszen több, mint 100, országosan elismert vállalattal állunk kapcsolatban.
  • A DUE logisztika szakiránya képessé tesz, hogy logisztikai szolgáltatások, projektek, rendszerek megvalósításában képviseld a felsővezetőket és leendő ügyfelek műszaki elképzeléseit, elvárásait tökéletesen megvalósítsd.
  • Intézményünk minőségirányítási szakiránya képessé tesz, hogy egy komplex intézmény vagy vállalat minőségirányítási rendszerét koordináld. Legyen szó fejlesztési, termelési, vagy gyártási folyamatról, ezzel a végzettséggel könnyen megállod a helyed a folyamat menedzsmentjében.
  • Különleges kooperatív-duális tantárgyakat tanulhatsz, amit a cégek képviselői tartanak, nem kitalált elméleti tematika alapján, hanem valós vállalti környezetben jelentkező feladatokról, működő megoldásokról.

 

Ha többet szeretnél megtudni erről a képzésről, akkor kattints a linkre: https://uniduna.hu/index.php/muszakimanager

A 2021-es felvételiről pedig bővebben tájékozódhatsz itt: https://uniduna.hu/felveteli-2021

 

Válaszd Te is a Műszaki menedzser képzést, válaszd a Dunaújvárosi Egyetemet!

Az„EFOP-3.4.4-16-2017-00022 MTMI szakok népszerűsítése a Dunaújvárosi Egyetemen és vonzáskörzetében” projekt támogatásával!